Mailchimp Magento 2 koppeling

magento 2 koppeling
mailchimp koppeling

Mailchimp Magento 2 koppeling

Mailchimp is ’s werelds grootste e-mail marketing platform. Sommige bedrijven gebruiken Mailchimp om simpele nieuwsbrieven mee te sturen, maar er zijn veel meer mogelijkheden met Mailchimp. Door Magento 2 te koppelen met Mailchimp, kan je klantgegevens gebruiken voor je (e-mail)marketing. Hierdoor worden de mails die je verstuurd gepersonaliseerd, wat weer bijdraagt aan meer conversies.

Voorbeeld: een klant bekijkt een horloge op de webshop. Hij heeft al eerder wat besteld op de webshop en is geregistreerd. Hij heeft interesse getoond in een smartwatch, maar heeft toch niks besteld. Dit geeft een signaal aan Mailchimp dat er een mail gestuurd moet worden naar de klant. De klant krijgt alternatieven aangeboden, waardoor ze weer in aanraking komen met je webshop. Hiermee vergroot je de kans op een aankoop.

Mailchimp is al sinds het begin marktleider op het gebied van e-mail marketing. Koppelen met Mailchimp heeft nog meer voordelen, namelijk:

  • Automatiseren van het verzenden van emails;

  • Verloren sales terughalen;

  • Meer conversies;

Mailchimp is het meest gebruikte e-mail marketing programma.

JustBetter

Op zoek naar een Mailchimp Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Mailchimp aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Mailchimp voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën