Klarna Magento 2 koppeling

magento 2 koppeling
klarna koppeling

Klarna Magento 2 koppeling

Klarna is marktleider op gebied van achteraf betaaloplossingen. Van oorsprong is het een Zweeds bedrijf dat sinds 2 jaar actief is in Nederland. Klarna biedt 2 services aan, Klarna Factuur en Klarna Account.

Beide services werken op dezelfde manier. Eerst kiest de klant Klarna Achteraf Betalen en daarna vullen ze hun gegevens (naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum) in. Als de order is ingevoerd gaat Klarna kijken of de klant kredietwaardig is. Als deze check is geslaagd, nemen zij het kredietrisico op zich. Via Klarna Account is het mogelijk om een factuur in delen te betalen.

Klarna bekijkt betalingen vanuit een volledig andere hoek. Veel bedrijven vinden het nog eng om achteraf betalen in te zetten, maar Klarna bewijst het tegenovergestelde. Klarna heeft nog meer voordelen, namelijk:

  • Overname van krediet- en frauderisico bij goedkeuring;

  • Gebruiksvriendelijkheid voor de klant;

  • 24/7 ondersteuning voor klanten;

  • Nazorg en incasso traject door Klarna;

Klarna wordt steeds populairder in Nederland als methode om achteraf te betalen. De naam begint ook steeds bekender te worden voor klanten, waardoor ook steeds meer mensen het zullen gebruiken als betaalmethode.

JustBetter

Op zoek naar een Klarna Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Klarna aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Klarna voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën