magento 2 koppeling
ingenico koppeling
Ingenico Magento 2 koppeling

Betalingen zijn erg belangrijk voor webshops. Ingenico is een PSP (Payment Service Provider) die bekend staat om haar stabiliteit, ondersteuning en service. Ze ondersteunen de meest gebruikte betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal en Klarna. Ze verwerken vooral internationale transacties. Ingenico ondersteund betaal oplossingen in alle verkoopkanalen: in de winkel en online.

In vergelijking tot Mollie en MultiSafePay is Ingenico een duurdere variant. Een koppeling met Magento 2 en Ingenico kan veel voordelen opleveren, zoals een verbeterde checkout, snellere transacties en een overzichtelijk dashboard. Ze zijn er vooral voor de grotere bedrijven die veel transacties verwerken. Het is ook mogelijk om als kleiner bedrijven samen te werken met Ingenico, maar de meeste gaan dan naar andere PSP’s, zoals Mollie en Multisafepay. Deze PSP’s bieden lagere prijzen aan voor een kleiner aantal transacties per maand, waardoor het al sneller aantrekkelijker wordt om je betalingen hier onder te brengen.

JustBetter

Op zoek naar een Ingenico Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Ingenico aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Ingenico voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën