magento 2 koppeling
exact koppeling
Exact Magento 2 koppeling

Het makkelijk beheren van je webshop is bij veel bedrijven een must. Zeker bij een webshop met veel bestellingen en producten is dit van groot belang. Als je veel tijd kwijt bent aan het beheren van je producten en administratie, kost het al snel veel moeite om overzicht te houden. Een uitgebreide Exact Magento 2 Koppeling kan in dit geval een perfecte oplossing zijn.

Exact is dé Nederlandse marktleider in Business Software. Ze hebben producten voor Financiële oplossingen, ERP, HRM, CRM en BPM. Veel bedrijven gebruiken Exact al voor een langere tijd. De uitbreiding naar een webshop kan veel tijd in beslag nemen, maar met een koppeling met Exact kan het veel tijd besparen. Werknemers kunnen gewoon in Exact blijven werken en de Magento 2 webshop neemt deze gegevens (automatisch) over in de database.

Kortom, Exact is het ideale systeem voor bedrijven die hun bedrijfssoftware goed op orde willen hebben. Door dit te koppelen met je Magento 2 webshop, ben je de frustratie van het invoeren voor.

JustBetter

Op zoek naar een Exact Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Exact aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Exact voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën