Copernica Magento 2 koppeling

Magento 2 koppeling
copernica koppeling

Copernica Magento 2 koppeling

Copernica is een e-mailmarketing platform dat draait om automatisering. Ze hebben krachtige software tot hun beschikking die ervoor zorgt dat er veel relevante e-mails verstuurd kunnen worden naar klanten. In vergelijking tot Mailchimp is het een duurdere variant, maar voor sommige bedrijven werkt het beter dan Mailchimp.

Voorbeeld: een klant bekijkt een horloge op de webshop. Hij heeft al eerder wat besteld op de webshop en is geregistreerd. Hij heeft interesse getoond in een smartwatch, maar heeft toch niks besteld. Dit geeft een signaal aan Copernica dat er een mail gestuurd moet worden naar de klant. De klant krijgt alternatieven aangeboden, waardoor ze weer in aanraking komen met je webshop. Hiermee vergroot je de kans op een aankoop.

E-mailmarketing is een methode dat al jaren bestaat, maar toch blijft het veel conversies opleveren. Koppelen met Copernica heeft nog meer voordelen, namelijk:

  • Nederlands programma;

  • Automatiseren van het verzenden van emails;

  • Verloren sales terughalen;

  • Meer conversies.

Mailchimp is het meest gebruikte e-mailmarketing programma, maar Copernica is een Nederlands alternatief van de marktleider, gefocust op automatisering.

JustBetter

Op zoek naar een Copernica Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Copernica aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Copernica voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën