Algolia Magento 2 koppeling

magento 2 koppeling
algolia koppeling

Algolia Magento 2 koppeling

Een Algolia Magento 2 koppeling zorgt voor een super snelle en vooral goede zoekfunctie. Een goede zoekfunctie heeft een positieve invloed op de conversie van je webshop. Zeker bij een webshop met veel producten is dit van groot belang. Als een bezoeker het gewenste product niet kan vinden, ben je al snel een potentiële klant kwijt. Wij zetten bij veel van onze Magento 2 klanten Algolia in. Wat is er uniek aan Algolia?

  • Het inzetten van Algolia maakt je zoekfunctie supersnel;

  • Algolia bevat een product en category autocomplete, waardoor de juiste producten direct in de zoekresultaten verschijnen wanneer je begint met typen. Zo vindt een bezoeker veel sneller het juiste product;

  • Door synoniemen en “typo-tolerance” juist in te zetten maakt het ook niet uit welke schrijfvorm of benaming bezoekers gebruiken. Algolia snapt dat je een type fout maakt en laat zelf de juiste zoekresultaten zien. De relevantie van zoekresultaten is dus een stuk hoger;

  • Algolia bevat een uitgebreide analytics functie. Hier kan je bijvoorbeeld de meest gezochte zoektermen en de zoekresultaten die geen resultaat opleverde zien;

  • Je hebt invloed op de volgorde van de zoekresultaten.

  • Je kan met Algolia A/B testen, zo kan je eenvoudig testen welke termen het beste resultaat geven bij bepaalde producten.

Kortom, een koppeling met Algolia zorgt voor een optimale zoekfunctie in jou Magento 2 webshop.

JustBetter

Op zoek naar een Algolia Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Algolia aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Algolia voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën