Noordwest Ziekenhuisgroep

Het personeelstekort oplossen met online marketing.

De keuze voor JustBetter

Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis met ziekenhuizen in de Noordkop. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo’n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland.

De P&O afdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep was op zoek naar een partij die de online zichtbaarheid van de uitstaande vacatures kon vergroten. Daarnaast was het voor Noordwest Ziekenhuisgroep belangrijk dat zoveel als mogelijk de gehele online marketing funnel meetbaar werd gemaakt. Na een prettige kennismaking en een eerste analyse tussen Noordwest Ziekenhuisgroep en JustBetter bleek dat we deze wensen konden vervullen en dat wij dé partij waren voor hun online marketing activiteiten.

Over deze case

Specialismen

  • Online marketing
  • Online targeting

Platform

  • Google Ads
  • Facebook Ads
  • LinkedIn Ads

Wat onze partner zegt

“Samenwerken met JustBetter is voor ons te vatten in een aantal woorden: positief, constructief, snel en professioneel!”

Arjan PetersHR Business Partner

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Data-driven

Onze online marketeers maken alle relevante elementen meetbaar. Zo kunnen we beslissingen gericht onderbouwen met data.

Proactiviteit

Onze online marketeers komen proactief met ideeën en tips om de online marketing campagnes te verbeteren.

Communicatie

Bij JustBetter houden we van flexibiliteit en korte lijnen. Direct schakelen met onze online marketeers zorgt voor het beste resultaat!

"Gemotiveerd & prettige samenwerking"

De opdracht

Personeelstekort

In de zorg is er veel behoefte aan nieuw geschoold personeel. Helaas is het lastig om personeel te vinden. Door gerichte online marketing campagnes op te zetten proberen we de zichtbaarheid van Noordwest Ziekenhuisgroep te vergroten en meer sollicitaties te genereren voor de belangrijkste vacatures.

Multi-channel marketing

Voor Noordwest Ziekenhuisgroep werken we met Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads. Zo zorgen we ervoor dat Noordwest Ziekenhuisgroep zo veel mogelijk personen uit de doelgroep op de verschillende relevante platformen bereikt met haar vacatures. Elk platform heeft zijn eigen voordelen, waardoor we op veel verschillende manieren de doelgroep kunnen bereiken. Hiermee behalen we het optimale resultaat voor Noordwest Ziekenhuisgroep.

Meten is weten

Door alle drie de online marketing kanalen met elkaar te verbinden verzamelen we veel data voor Noordwest Ziekenhuisgroep. Met deze data en inzichten kunnen we gerichte beslissingen nemen om de campagnes verder te optimaliseren en de online doelgroep nog beter te leren kennen.

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Noordwest Ziekenhuisgroep zorgt ervoor dat je weer beter wordt, maar dankzij de producten van Dierapotheek.com wordt je huisdier weer beter....

Bekijk deze case
Website van Dierenapotheek op laptop
Manon van JustBetter met verrekijker

“Ook toe aan een JustBetter marketing strategie? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"