BnB Loved

Laravel op z’n best.

De keuze voor JustBetter

Bij BnB Loved boek je een onvergetelijke trip naar de meest bijzondere accommodaties in Europa: een karakteristieke B&B, een design hotel, wellicht zelfs een health spa. Je kan via het platform een complete reis samenstellen door handige tips voor je bestemming te ontdekken. Daarnaast kunnen accommodatie eigenaren hun accommodatie compleet met alle eigenschappen zelf op het platform zetten.

BnB Loved heeft voor JustBetter gekozen, gezien de ruime Laravel ervaring, korte lijnen en de snelle time-to-market.

Over deze case

Specialismen 

  • Hosting
  • Development
  • Consultancy

Platform

  • Laravel

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Snelle livegang

Onze Laravel specialisten hebben de maatwerk applicatie van BnB Loved  binnen een korte tijd gerealiseerd.

Agile werkwijze

Met onze transparante Agile werkwijze hebben we een goede samenwerking met BnB Loved.

Ruime Laravel kennis

Dankzij onze voorgaande Laravel projecten hebben wij een groot scala aan Laravel kennis opgedaan. Zo hebben we alle technische uitdagingen van BnB Loved getackeld.

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Onze resultaten

Eenvoudig een accommodatie toevoegen

Dankzij de Laravel maatwerk applicatie kunnen er eenvoudig nieuwe accomodaties worden toegevoegd. Een eigenaar van een accommodatie kan inloggen op bnbloved.nl en zijn/haar accommodatie toevoegen en middels 8 stappen zijn/haar accommodatie zo informatief mogelijk neerzetten op bnbloved.nl. Zodra de accommodatie is toegevoegd door de eigenaar, krijgt BnB Loved een verzoek binnen om de accommodatie goed te keuren. Als de accommodatie is goedgekeurd, wordt de accommodatie zichtbaar op bnbloved.nl en kan deze direct geboekt worden door bezoekers.

Snel naar de juiste keuze

Je kunt via het menu op bnbloved.nl zoeken op land, plaats en datum. Weet je nog niet waar je heen wilt? In dat geval kan je ook alle accomodaties naast elkaar bekijken. Zo kun je via de filters zoeken op jouw voorkeuren, bijvoorbeeld op een thema zoals Art & Design of specifiek naar Citytrips. Daarnaast is het ook mogelijk om te zoeken op plaatsnaam, incheckdatum en uitcheckdatum. Hierdoor komen bezoekers direct terecht op de beschikbare opties op de door hen gewenste plek. Dankzij het unieke aanbod van BnB Loved vinden bezoekers altijd de perfecte accommodatie.

Effectieve workflow

De workflow en permissies tussen accommodatie eigenaren en BnB Loved is goed uitgedacht door onze Laravel specialisten, waardoor het mogelijk is om:

  • Eenvoudig accomodaties toe te voegen;
  • Snel reserveringen door te zetten;
  • Snel een accommodatie te boeken.

BnB Loved zorgt ervoor dat je de ideale accomodatie vindt, maar wist je dat je met de Shoe Advisor van All4running ook de ideale schoenen kan vinden?

Bekijk deze case
ShoeAdvisor designs
Wijzende Manon van JustBetter

"Ook toe aan een JustBetter Laravel maatwerk systeem? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"