De keuze voor JustBetter .

Statamic

Berend Botje is één van de grootste aanbieders van professionele kinderopvang in Noord-Holland. Berend Botje verzorgt de opvang van meer dan 3.500 kinderen, verdeeld over meer dan 60 locaties en ruim 300 gastouders. Berend Botje biedt alle soorten kinderopvang: kinderdagverblijf, peuterspeelgroep, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.

Berend Botje was opzoek naar een partij die hen kon helpen bij het ontwikkelen van een werken-bij en een corporate website. Daarnaast was er behoefte aan een samenwerking waar proactiviteit en deskundig advies een grote rol spelen. Berend Botje heeft voor JustBetter gekozen omdat wij aan deze wensen voldoen. We hebben voor Berend Botje een werken-bij website ontwikkeld waar potentiële medewerkers beter worden bediend middels Statamic. Dankzij de koppeling met Mercash (HR software) is intern een flinke efficiencyslag doorgevoerd.

Specialismen

  • UX design
  • Full Stack Development
  • Super Snelle Hosting

Platform

  • Statamic
  • Laravel

Specialist in Statamic

In het verleden hebben we bij JustBetter websites ontwikkeld middels WordPress. Dit heeft als nadeel dat de ontwikkeling traag gaat en de oplossingen niet 100% future proof zijn. Wij bieden onze klanten graag een toekomstbestendige oplossing aan, daarom ontwikkelen we websites middels Statamic. Statamic is een content management systeem ontwikkeld middels Laravel. Dit zorgt ervoor dat Statamic stabiel, snel en veilig is. Dit biedt ongekende mogelijkheden. Statamic kent voor ons geen geheimen meer. Hierdoor is geen uitdaging te groot voor Berend Botje.

Een op maat UX design traject

We hebben samen met Berend Botje meerdere creatieve sessies gehouden om alle design wensen in kaart te brengen. Deze wensen hebben we in combinatie met onze eigen best practices en de laatste design trends verwerkt in het design van de werken-bij website. De website heeft een professionele uitstraling die goed past bij Berend Botje en potentiële medewerkers die zij wil aantrekken.

Flexibiliteit en korte lijnen

Bij JustBetter houden we van flexibiliteit en korte lijnen. Direct schakelen met ons team zorgt voor het beste resultaat. Met Berend Botje werken wij dan ook volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige en toekomstige online situatie. Samen bijven we de websites van Berend Botje optimaliseren. Zo voegt elke sprint waarde toe aan de websites van Berend Botje.

Onze resultaten .

We zijn samen met Berend Botje de uitdaging aangegaan om twee nieuwe websites te ontwikkelen middels Statamic. De oude situatie betrof een website voor ouders en potentiële medewerkers. Deze was niet ingericht om potentiële medewerkers voldoende te kunnen bedienen. Op basis van de eisen en wensen vanuit Berend Botje is besloten om twee websites te ontwikkelen, een werken-bij en een corporate website. We zijn gestart met het ontwikkelen van de werken-bij website. De werken-bij website heeft als belangrijkste doel om medewerkers, gastouders en stagiaires te werven. De corporate website wordt op dit moment ontwikkeld.

Een gebruiksvriendelijke website met future proof design

Een hoogtepunt van de nieuwe situatie is het gebruiksvriendelijke future proof design. We hebben samen met Berend Botje meerdere creatieve sessies gehouden om alle design wensen in kaart te brengen. Deze wensen hebben we in combinatie met onze eigen best practices en de laatste design trends verwerkt in het design van de werken-bij website. De werken-bij website is mobile first, heeft een professionele uitstraling en bevat verschillende conversieverhogende elementen. Zo worden potentiële medewerkers optimaal bediend op de nieuwe werken-bij website van Berend Botje.

Statamic website werken bij Berend Botje

Groene pagespeed scores

Wij werken graag met de nieuwste en snelste technieken. Voor het ontwikkelen van de websites van Berend Botje hebben we daarom Statamic ingezet. Statamic is ontwikkeld middels Laravel en maakt gebruik van nieuwe en snellere technieken. De flat database van Statamic zorgt dat pagina's zowel op de frontend als in de backend snel laden. Dit in combinatie met geoptimaliseerde hosting configuratie en een aantal JustBetter snelheid optimalisaties zorgt voor groene pagespeed scores bij de werken-bij website van Berend Botje.

Berend Botje light house

Koppeling met Mercash

Berend Botje maakt gebruik van Mercash voor het beheren van de vacatures en het stroomlijnen van het sollicitatieproces. Voor Berend Botje hebben wij een koppeling ontwikkeld tussen Statamic en Mercash. Middels deze koppeling worden vacatureteksten direct vanuit Mercash op de werken-bij website van Berend Botje geplaatst. Anderzijds worden ingevulde sollicitatieformulieren vanuit de website van Berend Botje direct naar Mercash geschoten. Naast de vacatureteksten zijn de andere elementen zoals foto's, testimonials en tekstelementen op vacaturepagina's geautomatiseerd. Berend Botje hangt aan elk element die zij toevoegen in Statamic een locatie en een functie tag. Op basis van deze tags worden foto's, testimonials en tekstelementen automatisch toegevoegd aan de juiste vacature wanneer deze worden geïmporteerd vanuit Mercash. Het automatiseren van dit proces heeft gezorgt voor een flinke efficiencyslag bij Berend Botje.

Ook in de kinderopvang is schaarste aan personeel. Berend Botje wilde daarom het werven van nieuwe medewerkers lostrekken van de corporate website en een aparte werkenbijberendbotje.nl ontwikkelen. JustBetter heeft onze wensen hierin goed vervuld en gingen verder dan dat. JustBetter denkt mee hoe iets slimmer en meer geautomatiseerd kan worden opgelost. Naast goede techniek heeft JustBetter ervoor gezorgd dat wij qua vormgeving een eigentijdse frisse website hebben staan!

Hèlen Dekker

Berend Botje Statamic koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

  • Statamic Mercash logo

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën