Nieuwe collega: UX&UI designer Estée

Sinds begin maart 2017 is ons team uitgebreid met UX&UI designer Estée Kreher. Ondertussen voelt zij zich helemaal thuis bij ons. Altijd leuk om eens meer over haar te weten te komen.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Een aantal weken voordat ik mijn scriptie zou afronden ben ik begonnen met het zoeken naar een baan. Via een vacaturesite ben ik terecht gekomen bij de vacature van JustBetter voor UX&UI designer. Toen ik de vacature zag wist ik meteen: dit is de baan voor mij! Ik heb mijn motivatie gelijk opgestuurd. Nog geen 20 minuten later kreeg ik de uitnodiging om langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Ik kwam binnen en voelde mij meteen thuis. JustBetter heeft veel vertrouwen in jong talent en sprak dat ook naar mij uit!

Hoe ziet een dag bij JustBetter er voor jou uit?

Wij starten de dag altijd met een standup. Tijdens deze standup vertelt iedereen wat hij/zij gister heeft gedaan, of ze nog hulp nodig hebben met bepaalde issues en iedereen vertelt wat hij/zij vandaag gaat doen. Hierdoor weet iedereen van elkaar waar diegene mee bezig is en of diegene nog hulp nodig heeft. Daarna start ik met het helpen van klanten met hun online business. Ik doe zowel UX&UI design en front-end development werk. Deze afwisseling vind ik zeer prettig en helpt mij om mijn creativiteit kwijt te kunnen voor onze klanten :-). Ook de gezellige lunch met zijn allen is een leuk moment van de dag.

Wat vind je zo leuk aan werken bij JustBetter?

Het leukst aan werken bij JustBetter is de sfeer, collega’s en het werken met de nieuwste technieken. We zijn een hecht en innovatief team. Iedereen is lekker zichzelf en we zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Verder is het werk heel afwisselend. Je krijgt echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Toen ik begon bij JustBetter had ik nog weinig ervaring met front-end development. Door de vrijheid die ik bij JustBetter heb gekregen om me te ontwikkelen ben ik met hulp van collega’s een echte front-ender geworden.

JustBetter is voor mij meer geworden dan alleen werk. We doen regelmatig leuke dingen naast werk zoals samen borrelen en hackatons. Super gaaf!

Foto Estee van JustBetter