Overstappen van Magento 1 naar Magento 2

Overstappen naar het nieuwe Magento 2.

Magento 2

Een update uitvoeren naar de volgende versie van Magento 1 is relatief eenvoudig, maar voor een migratie naar het nieuwe platform Magento 2 is veel meer nodig. Het Magento 2 platform is eind 2015 gelanceerd. In Magento 2 is een geoptimaliseerde structuur gehanteerd, daarom moeten alle gegevens die in Magento 1 staan gemigreerd worden naar het nieuwe platform Magento 2.

JustBetter migratiedienst

Veel webshops draaien op dit moment nog op Magento 1. Omdat de ondersteuning van Magento 1 stopt is het van belang om de overstap naar Magento 2 te maken. Wij hebben veel succesvolle migraties van Magento 1 naar Magento 2 uitgevoerd. Dankzij onze ervaring met migraties van Magento 1 naar Magento 2 en zelf ontwikkelde tools krijgen we jouw Magento 2 webshop snel up and running.

Magento certified developer keurmerk
Controlepaneel van Magento 2 op laptop

Stap over naar de nieuwe standaard van Magento: Magento 2!

Website van Dierenapotheek op laptop

Maak jouw Magento webshop sneller en gebruiksvriendelijker.

Website van Tuinmeubelen op laptop

Veiliger en verbeterd catalogusbeheer.

Wat maakt ons JustBetter op het gebied van een Magento 2 migratie?

JustBetter Magento
migratie dienst

Eigen Magento (2)
extensies / maatwerk

Een eigen Magento 2 thema

Snelle time-to-market

Compleet Agile aanpak

Hoe werkt een Magento 2 migratie precies?

1. Kennismaking

Elke uitdaging beginnen we met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we wie wij zijn, wat jullie wensen zijn en leggen we het volledige migratietraject uit. Hierdoor is voor beide partijen duidelijk wat er moet gebeuren.

2. Magento extensie en thema onderzoek

Voordat we gaan beginnen aan de migratie naar Magento 2 doen we onderzoek naar de huidige situatie van de webshop in Magento 1. We kijken bijvoorbeeld van welke extensies de webshop gebruik maakt, het huidige en toekomstige design van de webshop en of er maatwerk elementen in de webshop zitten. Na dit onderzoek geven we een indicatie over de duur van het migratietraject en de verdere invulling hiervan om een succesvolle Magento 2 webshop te realiseren.

3. Start Migratie van Magento 1 naar Magento 2

Het moment is daar: we gaan migreren. We gaan gegevens van de oude Magento 1 webshop overzetten naar de nieuwe Magento 2 webshop. In deze fase zetten we bestellingen, klanten, attributen, producten, categorieën en instellingen over naar de nieuwe webshop. Geen zorgen! De bestaande webshop blijft gewoon draaien! We gaan alle klanten en bestellingen met de 2 webshops synchroniseren. Zo loop je geen bestellingen mis.

4. Testen, optimaliseren, laatste gegevens overzetten en trainen

We gaan de Magento 2 webshop volledig doortesten voordat we de nieuwe webshop live zetten. We controleren op snelheid, gebruiksgemak, redirects en nog veel meer factoren. Ook gaan in deze fase de laatste gegevens overzetten. Hierdoor loopt de nieuwe Magento 2 webshop gelijk met de oude Magento 1 webshop, zodat we de overstap naar de nieuwe Magento 2 webshop kunnen maken. Tijdens deze fase krijg je een training in Magento 2 voor jou en/of je collega’s, zodat je alle in’s en out’s van Magento 2 leert kennen.

5. Samen het maximale uit Magento 2 halen

Na de migratie zijn we nog niet klaar. Er zijn altijd nog optimalisaties die we kunnen doorvoeren in jouw webshop. Samen onderzoeken we aan de hand van Google Analytics en A/B testing tools waar we de webshop verder kunnen optimaliseren om enerzijds meer bezoekers te genereren en anderzijds meer conversie te behalen met jouw webshop.

Voor wie is Magento 2 uitermate geschikt?

Snelheidsduivels

Magento 2 heeft een aardige boost gekregen in vergelijking tot Magento 1, wat kan bijdragen aan conversies.

Snel groeiende webshops

Magento 2 is extreem schaalbaar, waardoor je niet meer naar een ander webshop systeem hoeft te verhuizen.

Webshops met veel producten

Magento 2 is gebouwd om veel producten op te kunnen slaan en ondertussen snelle prestaties te leveren.

Webshops met veel bestellingen

Magento 2 kan enorm veel hebben. 100, 500, 1000 of 2000 bestellingen per dag? Magento 2 kan het aan.

Wat onze Magento 2 partners zeggen

“JustBetter is voor ons vanaf dag 1 een 'game changer' op het gebied development. Onze samenwerking kan ik samenvatten in 3 woorden: kwalitatief, no-nonsense en betrouwbaar.”

Kristof van MalderenAll4running - Eigenaar

“JustBetter is een jong en innoverend bedrijf dat altijd gemotiveerd is en waar wij prettig mee samenwerken. De jongens van JustBetter zijn technisch zeer vaardig en denken met je mee wanneer er dingen beter kunnen.”

Sebastiaan de WitLoungeset.nl - Eigenaar

Ben jij de volgende?

Klant van JustBetter Loungeset
Logo van Magento 2

Snelle & innovatieve Magento 2 webshops

Bekijk de case
Foto van benen van hardlopers voor Just4Running
Logo van Magento 2

Multi-language Magento 2 webshop

Bekijk de case
Logo van Magento 2

Een professionele Magento 2 webshop

Bekijk de case
Klant van JustBetter Just4Running
Logo van Magento 2

Magento optimalisatie

Bekijk de case

Daag jij ons E-commerce / Magento 2 team uit?

Daag ons uit met jouw case en doelstellingen. Wij kijken graag vrijblijvend mee om te bepalen hoe wij jouw business kunnen versterken met Magento 2.

Neem contact op