Nordicar logo

Nordicar

Op zoek naar meer stabiliteit en Magento expertise.

De keuze voor JustBetter

Nordicar is 25 jaar geleden begonnen vanuit de liefde voor klassieke Volvo’s en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd Volvo specialist. De liefde voor het merk Volvo is terug te vinden in elke hoek van het bedrijf.

Voor de webshop was Nordicar op zoek naar een partij met korte lijnen, snelle reactietijden en specialistische Magento kennis. Nordicar kwam uit een onstabiele, onveilige en niet geoptimaliseerde situatie. Nadat de gehele Magento multi-shop van Nordicar door ons veilig en geoptimaliseerd was, is er direct doorgepakt op het gebied van techniek, UX design en online marketing.

Over deze case

Specialismen

  • eBay Koppeling
  • Development
  • UX Design
  • Online Marketing

Platform

  • Magento
Nordicar website

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Specialistische Magento kennis

Magento kent geen geheimen meer voor ons. Zo hebben wij de Magento installatie van Nordicar snel kunnen overnemen. Door een geoptimaliseerde Magento basis neer te zetten, hebben wij een stabiele en veilige situatie gecreëerd voor Nordicar.

eBay koppeling

Wij zijn specialist in het koppelen van verschillende soorten platformen aan Magento. Om een groot internationaal en relevant bereik te creëren hebben wij de Magento webshops van Nordicar gekoppeld aan eBay.

Veel ervaring met multi-shops

We hebben veel ervaring met het opzetten en het maximaal benutten van multi-shops in Magento. Nordicar heeft in totaal 12 webshops, die door de krachtige JustBetter basis, technisch optimaal presteren.

Wat onze partner zegt

“JustBetter denkt mee, is creatief en zeer kundig op het gebied van Magento webshops. Wij verwachten dan ook nog een lange tijd met elkaar samen te werken.”

Ingmar Vollbehr Eigenaar
Nordicar website op computer beeldscherm

"Denkt mee, is creatief en zeer kundig"

Nordicar website op tablet

Onze resultaten

Snelle beheeromgeving van Magento

Wij hebben een stabiele en veilige situatie gecreëerd door een nieuwe JustBetter Magento basis neer te zetten. Daarnaast hebben wij alle extensies, thema en styling geüpdatet. Door onze diverse optimalisaties is de beheeromgeving van Magento voor Nordicar 900% sneller geworden.

Koppeling met eBay

Om extra internationale verkopen te genereren, hebben wij diverse webshops van Nordicar aan eBay gekoppeld. Deze koppeling heeft voor relevant internationaal verkeer en conversie gezorgd.

Webshop optimalisatie

Op de verschillende webshops van Nordicar, hebben wij diverse conversie verhogende aanpassingen gedaan. Zo hebben wij technische optimalisatie slagen doorgevoerd ten behoeve van de vindbaarheid van de webshops en is Algolia geïmplementeerd. Algolia zorgt voor een instantly zoek en filter functionaliteit voor bezoekers. Zoekresultaten en filtering resultaten worden dus razendsnel getoond. Dit verhoogt de user experience van de Nordicar webshops.

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Nordicar mockup op laptop

"Wij verwachten nog lang samen te werken"

Nordicar mobiel mockup

Benieuwd hoe het resultaat is geworden?

We zijn trots op onze samenwerking met Nordicar en de resultaten die we samen bereikt hebben.

Waar bij Nordicar alle gepersonaliseerde onderdelen voor Volvo te verkrijgen zijn, heeft PersoonlijkeNoot van Stegman voor iedereen een gespecialiseerd kerstpakket...

Bekijk deze case
Stegman inlogscherm op laptop
Manon van JustBetter met verrekijker

“Ook toe aan een JustBetter Magento webshop? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"