Leegwater logo

Leegwater Houtbereiding

Op zoek naar creativiteit en online expertise.

De keuze voor JustBetter

Hout leeft, maar heeft geen onbeperkte levensduur. Leegwater Houtbereiding weet die keerzijde te keren. Al 70 jaar weet Leegwater Houtbereiding de natuurlijke vijanden van hout te verslaan. Door de rondleiding bij het bedrijf heeft JustBetter kunnen ervaren dat ook Leegwater Houtbereiding enkel kwaliteit levert.

Leegwater Houtbereiding heeft voor JustBetter gekozen vanwege de visueel sterke vertaling van de offline situatie naar de nieuwe online situatie. Wij hebben door middel van een conceptvoorstel onze visuele en creatieve kracht laten zien. Mede hierdoor is de samenwerking op online gebied tussen Leegwater Houtbereiding en JustBetter ontstaan.

We ondersteunen Leegwater Houtbereiding met de corporate WordPress website en de Magento 2 webshop.

Over deze case

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX Design
  • Online Marketing

Platform

  • WordPress
  • Magento 2
Website van Leegwater Houtbereiding

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Magento 2 en WordPress kennis

JustBetter is gespecialiseerd in Magento 2 en WordPress. Deze krachtige platformen zijn perfect geschikt voor de dagelijkse online activiteiten van Leegwater Houtbereiding.

Design, development en online marketing

JustBetter is voor Leegwater Houtbereiding het complete online pakket (design, development en online marketing). Dit zorgt ervoor dat Leegwater Houtbereiding geen zorgen meer heeft over hun online business.

Krachtige project presentatie

Onze creatieve UX designers hebben ervoor gezorgd, dat Leegwater Houtbereiding op een zeer aantrekkelijke visuele manier haar projecten kan presenteren aan de online doelgroep.

Wat onze partner zegt

“Ik heb de samenwerking met JustBetter tijdens de ontwikkeling van onze website en webshop als zeer prettig ervaren. Er werd geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Het resultaat is een site en shop die perfect passen bij de uitstraling van ons bedrijf.”

Nadine KorringaWebbeheerder

Onze resultaten

Creativiteit en UX design staan voorop

Leegwater Houtbereiding is trots op zijn projecten, wij op de online presentatie. Samen met Leegwater Houtbereiding hebben we een mooi online resultaat neergezet. De website toont de projecten op een dusdanige manier aan de doelgroep van Leegwater Houtbereiding, zodat deze geïnspireerd wordt door de kracht van Leegwater Houtbereiding.

Gebruiksvriendelijkheid

Daarnaast is de website van Leegwater Houtbereiding zeer gebruiksvriendelijk voor zowel bezoekers als voor contentbeheerders. Projecten kunnen eenvoudig worden toegevoegd en worden beheerd.

Optimalisatie

Ook hebben we de website meertalig gemaakt, zodat Leegwater Houtbereiding snel een extra taallaag kan toevoegen en zodoende de ‘internationale’ doelgroep online kan bedienen. Verder is de website SEO vriendelijk opgezet en scoort deze sinds livegang beter in zoekmachines.

Magento 2 webshop

Naast de WordPress website ondersteunen we Leegwater Houtbereiding bij haar e-commerce activiteiten middels de krachtige Magento 2 webshop. In deze thema-based Magento 2 webshop zitten diverse maatwerk extensies die Leegwater Houtbereiding helpen bij haar orderproces.

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Website van Leegwater Houtbereiding op laptop
Website van Leegwater Houtbereiding op tablet
Leegwater Houtbereiding website op mobiel

Benieuwd hoe het resultaat is geworden?

We zijn trots op onze samenwerking met Leegwater houtbereiding en de resultaten die we samen bereikt hebben.

Bij Leegwater Houtbereiding wordt de beste aandacht aan hout gegeven, maar bij Wolters Kluwer wordt speciale aandacht gegeven aan het verschaffen van informatie, software en tools aan juridische en fiscale professionals...

Bekijk deze case
Wolters Kluwer website op tablet
Manon van JustBetter met verrekijker

“Ook toe aan een JustBetter Magento 2 webshop? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"