Koopman Bedrijfswagens logo

Koopman Bedrijfswagens

Op zoek naar meer online pro-activiteit.

De keuze voor JustBetter

Koopman Bedrijfswagens is al vele jaren actief in de verkoop en lease van jonge kwaliteits auto’s. Daarnaast heeft Koopman Bedrijfswagens een eigen werkplaats. Koopman Bedrijfswagens was op zoek naar een partij die naast leuke websites bouwt ook toegevoegde waarde kan bieden op het gebied van techniek en marketing.

De wens van Koopman Bedrijfswagens is om zelf niet steeds weer met nieuwe ideeën te komen maar deze vooral pro-actief van ons te krijgen. Koopman Bedrijfswagens heeft voor ons gekozen vanwege de werkwijze en de manier waarop wij pro-activiteit in deze werkwijze hebben geborgd.

Over deze case

Specialismen

  • Koppeling met Wheelerdelta
  • Development
  • UX Design
  • Online Marketing

Platform

  • WordPress
Koopman Bedrijfswagens website

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Gespecialiseerde WordPress kennis

WordPress kent geen geheimen meer voor onze developers. Hierdoor heeft Koopman Bedrijfswagens een krachtige koppeling met Wheelerdelta en diverse geoptimaliseerde WordPress websites.

Conversiegericht UX design

We hebben samen met Koopman Bedrijfswagens diverse conversie paden geanalyseerd en geïmplementeerd in het nieuwe UX design. Deze aanpak werpt zijn vruchten af op meerdere gebieden.

WordPress koppeling

We hebben een koppeling tussen WordPress en Wheelerdelta tot stand gebracht. Hierdoor worden bedrijfswagens vanuit Wheelerdelta automatisch bij het aanbod van bedrijfswagens op de website geplaatst.

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Website van Koopman Bedrijfswagens op laptop
Website van Koopman Bedrijfswagens op tablet
Website van Koopman Bedrijfswagens op mobiel

Onze resultaten

Conversie gericht UX design

Door de strakke en conversie gerichte uitstraling van de website wordt de doelgroep aangesproken en wordt conversie gestimuleerd.

Koppeling Wheelerdelta

Er is een koppeling gerealiseerd met Wheelerdelta (voorraad bedrijfswagens). Bedrijfswagens die ingevoerd worden in Wheelerdelta worden hierdoor automatisch op de website geplaatst.

WordPress

De websites zijn gebouwd middels WordPress (multi-site). Dit geeft Koopman Bedrijfswagens veel vrijheid en biedt veel kansen voor toekomstige optimalisaties.

Online marketing

Wij ondersteunen Koopman Bedrijfswagens met het beter organisch vindbaar maken van de website in Google (SEO).

Benieuwd hoe het resultaat is geworden?

We zijn trots op onze samenwerking met Koopman bedrijfswagens en de resultaten die we samen bereikt hebben.

Waar Koopman bedrijfswagens in de verkoop van bedrijfswagens zit, is Solar een Europese sourcing- en servicesonderneming dat actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek...

Bekijk deze case
Solar website op tablet
Manon van JustBetter met verrekijker

“Ook toe aan een JustBetter WordPress website? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"