Ecomarkt logo

Ecomarkt

Op zoek naar meer stabiliteit en Magento 2 expertise.

De keuze voor JustBetter

Ecomarkt is dé webwinkel van Nederland met een groot aanbod aan superfoods en biologische producten. Ecomarkt heeft een passie voor lekker eten dat op een natuurlijke manier is geproduceerd en wil haar klanten overtuigen van de voordelen van biologische producten. Ecomarkt is er voor haar klanten die kiezen voor lekkere, gezonde en bewuste voeding, en daarmee kiezen voor hun gezondheid.

Ecomarkt heeft voor ons gekozen vanwege de Magento 2 ervaring en resultaten die behaald zijn met Magento 2. Door middel van een uitgebreide analyse van de Magento 2 installatie hebben we de installatie van Ecomarkt overgenomen. Alle ‘technisch’ verkeerde keuzes zijn omgedraaid naar de juiste keuzes. In de nieuwe situatie is er zo dicht mogelijk gebleven bij de standaarden van Magento 2. Ecomarkt is met JustBetter klaar voor de toekomst.

Over deze case

Specialismen

  •  Development
  •  UX Design
  •  Online Marketing

Platform

  • Magento 2
Ecomarkt website

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Gecertificeerde Magento developers

Onze developers kennen geen geheimen meer op het gebied van Magento 2. Hierdoor is geen uitdaging te groot voor Ecomarkt.

Het complete online pakket

Wij bedienen Ecomarkt op elk gewenst online gebied (UX design, development en online marketing). Ecomarkt wordt hierdoor, met haar Magento 2 webshop, volledig ondersteund op online gebied.

Agile werkwijze

Wij werken volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige situatie. Elke sprint zorgt ervoor dat er waarde wordt toegevoegd aan de business van Ecomarkt.

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Ecomarkt website op tablet
Ecomarkt website op laptop
Mockup ecomarkt op mobiel

Onze resultaten

Uitbouw vanaf een technisch 0 punt

Ecomarkt heeft de visie om met de Magento 2 webshop uit te groeien tot de biologische webshop van de Benelux. De vorige online partner van Ecomarkt kon hen niet begeleiden bij het nastreven van deze visie. Wij hebben Ecomarkt op het goede spoor gezet door de Magento 2 installatie technisch klaar te maken voor de toekomst.

Door de opstapeling van verschillende toepassingen en verkeerde keuzes was de Magento 2 installatie van Ecomarkt instabiel en traag. Onder andere een update van Magento 2.1.1. naar Magento 2.2.2. heeft voor diverse optimalisaties gezorgd voor Ecomarkt. Tevens kunnen hierdoor toekomstige wensen en verbeteringen eenvoudiger en stabieler doorgevoerd worden en is het aantal bugfixes sterk gereduceerd.

Profiteren van het complete online pakket

Samen met Ecomarkt werken we in waarde toevoegende sprints aan het succes van de Magento 2 webshop. Elke sprint focust zich op een eigen thema van de webshop. Dit kan bijvoorbeeld de winkelwagen, het bestelproces, de product detail pagina etc. zijn.

Middels het complete pakket (UX design, techniek en online marketing) dat wij kunnen bieden, wordt elk onderdeel belicht om online succesvol te kunnen zijn. Zodoende wordt elke sprint kwalitatief opgeleverd en wordt er continu waarde toegevoegd aan de Magento 2 webshop van Ecomarkt.

Benieuwd hoe het resultaat is geworden?

We zijn trots op onze samenwerking met Ecomarkt en de resultaten die we samen bereikt hebben.

Ecomarkt is ideaal voor een gezonde lifestyle, maar ook Running.shop biedt je de kans op een gezonde manier van leven…

Bekijk deze case
All4Running website op tablet
Manon van JustBetter met verrekijker

“Ook toe aan een JustBetter Magento 2 webshop? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"