Product Purchase Module - All4running

Diverse koppelingen, tijdswinst en geavanceerde voorraad data!

Laravel

Naast het onderhoud, uitbouw, hosting en optimalisatie van All4running en 21RUN bouwt JustBetter ook diverse maatwerk Laravel applicaties voor All4running. Een daarvan is de Product Purchase Module.

Wat is de Product Purchase Module (PPM)

PPM is een maatwerk Laravel applicatie die All4running op vele manieren ondersteund in het product en voorraad beheer. In het e-commerce landschap van All4running is PPM het eerste systeem waar productinformatie wordt aangemaakt. Dit gaat eenvoudig en snel, doordat de Laravel maatwerk applicate geheel is toegespitst op de verschillende soorten producten die All4running biedt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van geautomatiseerde slimme tools die ervoor zorgen dat de voorraad altijd op peil op de juiste locaties ligt.

Slim voorraadbeheer

All4running heeft meerdere online en offline stores. Voorrraadniveau per store en in het centrale warehouse dient goed inzichtelijk te zijn om aan de toekomstige vraag van de klant te voldoen. In PPM zijn hier verschillende slimme tools voor ontwikkeld die All4running hierbij helpen. Bijvoorbeeld bij het aanmaken van inkooporders aan de hand van de gewenste voorraad informatie. Of stock values die de voorraad per warehouse en in winkels realtime inzichtelijik maakt. Ook hebben we slimme functionaliteiten ontwikkeld waarbij we All4running helpen met Store replenishment. Daarnaast is er een voorraad api ontwikkeld die uitgelezen wordt door alle kanalen zoals de verschillende webshops.

Laravel shoe advisor All4running

Diverse koppelingen

Om o.a. de productinformatie, voorraad en prijsregels vanuit PPM te voeden naar alle relevante online en offline kanalen van All4running zijn er diverse koppelingen met PPM gerealiseerd. Zo is er een koppeling met Picqer (magazijn software) gemaakt om de voorraad in PPM actueel te houden. Ook is er uiteraard een koppeling gerealiseerd tussen PPM en Akeneo. Deze is benodigd om de aangemaakte producten in Akeneo verder te verrijken alvorens ze naar de diverse kanalen gestuurd worden. Verder zijn er koppelingen gerealiseerd met leveranciers (bijv Asics) en met Omnia (een tool die gericht is op dynamic pricing en online marketing).

De PPM maarwerk Laravel applicatie geeft All4running de volgende voordelen:

  • Snel en eenvoudig aanmaken van producten
  • Prijsregels en dus kortingen globaal geregeld i.v.m. meerdere kanalen
  • Size references: de juiste maat in EU en UK a.d.h.v. US maat
  • Stock values: voorraadwaarde per warehouse en in de winkels
  • Store replenishment: voorraad in winkels aanvullen vanuit diverse warehouses
  • Diverse koppelingen t.b.v. automatisering van de gehele product flow
Maatwerk Laravel

All4running PPM maatwerk koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

Bekijk onze andere Laravel cases.

BnB Loved

Laravel op z'n best.

PersoonlijkeNoot - Stegman Groothandel BV

Op zoek naar een 'state of the art' systeem om van geven een belevenis te maken.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën