Alewijn Ott logo

Alewijn Ott

Op zoek naar het complete online pakket.

De keuze voor JustBetter

Alewijn Ott uit Alkmaar is het grootste occasion bedrijf van Noord-Holland. In één vestiging hebben zij ruim 250 occasions, een werkplaats en een carwash. Op deze manier bieden zij het complete pakket op het gebied van auto’s. Alewijn Ott was hierdoor ook opzoek naar een partij die hen het complete ‘online’ pakket kon bieden.

Over deze case

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX Design
  • Online Marketing

Platform

  • WordPress

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Conversiegericht UX design

We hebben voor Alewijn Ott een compleet nieuwe online uitstraling neergezet. Een conversie verhogend design was één van de speerpunten in het project. Aan de hand van de nieuwste inzichten op UX gebied hebben wij een fijne gebruikservaring gecreëerd die zorgt voor zoveel mogelijk conversie.

Gespecialiseerde WordPress kennis

Wij bedienen Alewijn Ott op elk gewenst online gebied (UX design, development, hosting en online marketing). Alewijn Ott wordt hierdoor volledig ontzorgt op online gebied met haar krachtige WordPress website.

WordPress koppeling met Wheelerdelta

We hebben een koppeling tussen WordPress en Wheelerdelta tot stand gebracht. Hierdoor worden occasions vanuit Wheelerdelta automatisch bij het aanbod van occasions op de website geplaatst.

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Alewijn Ott website op laptop
Alewijn Ott website op tablet
Website van Alewijn Ott op mobiel

Onze resultaten

Conversiegericht UX design

Door de nieuwe strakke en conversie gerichte uitstraling van de website wordt de doelgroep aangesproken en wordt conversie gestimuleerd. Er wordt gestuurd op drie type conversies: showroom bezoek, werkplaats en carwash afspraken. In het strakke design zijn extra’s voor de bezoeker verwerkt zoals 360 graden foto’s. Deze foto’s zorgen ervoor dat de bezoeker via de website alvast een kijkje in de auto kan nemen en extra getriggerd kan worden om naar de showroom te komen.

Online marketing

Wij beheren vrijwel alle online uitingen van Alewijn Ott om een zo hoog mogelijk aantal bezoekers te genereren. Zo ondersteunen wij Alewijn Ott met het beter organisch vindbaar maken van de website in Google (SEO). Naast SEO werkzaamheden voeren wij SEA werkzaamheden uit om zoveel mogelijk bezoekers te generen. Door een gerichte implementatie van Google Tag Manager zijn alle activiteiten van deze bezoekers op de website inzichtelijk gemaakt. Zodoende meten we het succes van de website en de marketing activiteiten volledig.

WordPress koppeling met Wheelerdelta

Er is een koppeling gerealiseerd met Wheelerdelta (voorraad occasions). Occasions die ingevoerd worden in Wheelerdelta worden hierdoor automatisch op de website geplaatst. Dit werd in het verleden opgelost middels een i-frame. Deze onvriendelijke manier heeft plaatsgemaakt voor een krachtige koppeling.

Benieuwd hoe het resultaat is geworden?

We zijn trots op onze samenwerking met AlewijnOtt en de resultaten die we samen bereikt hebben.

Waar Alewijn Ott de allround garage is in Alkmaar, is Nordicar gepassioneerd en gespecialiseerd in onderhoud en verkoop van Volvo auto’s en onderdelen...

Bekijk deze case
Nordicar website op tablet
Manon van JustBetter met verrekijker

“Ook toe aan een JustBetter WordPress website? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"